Over ons

MC Asbestverwijdering

MC Asbestverwijdering B.V. is een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met asbest te maken heeft.

Het bedrijf is in 2018 opgericht door Marco de Vries. Marco is in 2011 begonnen met asbest verwijderen. Na 7 jaar in loondienst besloot Marco zijn kennis en ervaring om te zetten in een eigen bedrijf, wat resulteerde in MC Asbestverwijdering. Het was tijd om op eigen benen te staan!

Marco is in 2018 begonnen om zichzelf als deskundig toezichthouder asbest te gaan verhuren aan asbestverwijderings bedrijven. Dat beviel hem erg goed. Zo goed dat Marco besloot zijn procescertificaat Bijlage XIIIa (voorheen SC 530) te behalen. Zodoende is MC (Marginus Cornelis) Asbestverwijdering B.V. geboren.

De medewerkers van MC asbestverwijdering BV zijn gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van asbest, asbesthoudende producten en asbestbesmet materiaal.

Personeel

MC Asbestverwijdering werkt met een sterk team. Het zijn hardwerkende zzp’ers met meer dan 23 jaar ervaring. Voor elke klus staan wij klaar met een vaste groep die al jarenlang met elkaar samenwerkt. Voor meer informatie of een offerte aanvragen kunt u contact opnemen met onderstaande gegevens.

Neem contact met ons op via:

MC Asbestverwijdering
Marco de Vries
Oostkade 166
1274NH Huizen
info@mc-asbestverwijdering.nl
+31(0)6-118 022 92